St.Albi Bar & Eatery

Concrete and steel combine with a specific design philosophy to create St.Albi Bar & Eatery.

ABOUT THE PROJECT

The design philosophy for St Albi's was simple - create a series of intimate and individual eating, drinking and cooking spaces within an existing 404sqm warehouse of concrete and steel.

Project Type

Interior Design

Client

Baker

Year Completed

January 2016

Floor Area

404sqm

Builder

Skookom

Photography by

Matthew Sansom

St.Albi Bar & Eatery
ABI Supported Housing

Masterplanning and concept development focussed on supported accommodation for people with acquired brain injury (ABI).

View project
Kingston Apartments

An apartment development in Kingston, sensitive to surrounding context.

View project
Woodbridge Hill House

Context, feeling and sustainability defined the parameters for the Woodbridge Hill House.

View project